Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 5 juli 2012

Edvin 10 år

Idag är det Edvins födelsedag! Och vilken dag sen! Första riktiga sommardagen, ääääntligen värme! Edvin kom hit vid elva och då fick han sin efterlängtade flygstation (Lego city). Han blev jätteglad! Sen packade vi väskan och for ut till Svartvik. Ann och Alex följde också med. Där solade vi och barnen badade också, trots att det var svinkallt i vattnet! Hade så klart fika med oss också. Åkte hem på eftermiddagen, åt "födelsedagsmiddag" med Edvin hemma hos Erik, och sen åkte vi hem hit igen. Gick förbi hos Ann på kvällen, och hon och jag åkte ut till Stigsjö och vattnade hos hennes föräldrar som är bortresta. Sen stannade vi på Mc Donalds där vi åt en glass och drack kaffe på hemvägen.
Jag har så klart bränt mig rejält idag, trots att jag var insmord med solskyddsfaktor från topp till tå. Både magen och axlarna är kräft-röda och svider. Tråååk. Men men...Det brukar gå över rätt fort! Edvin och jag har hjälpts åt att bygga ihop hans "flygstation" så nu är han så nöjd och belåten! Kollade nyss mailen och såg att min förskollärarlegitimation har kommit idag! =) Det är tur att man är behörig när man har jobbat som förskollärare i 15 år...;-). Nu ska Edvin och jag gå och sova. (Han ville sova här i natt). Thea ska åka till Stockholm med sin farmor och farfar i morgon. Hon var alldeles lyrisk och förväntansfull idag. Kul för henne!!!!
Snart har första semesterveckan gått och det har hittills varit en kanonvecka. Först tjejmiddag på måndag och sen Sundsvall på tisdag. Födelsedag med besök av vänner igår och idag kalas med strand och sol!!! Livet är bra härligt när man har semester!!!!

Inga kommentarer: