Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 1 oktober 2011

En helt fantastisk dag

Vaknade till strålande solsken! Underbart! Kl elva skulle vi samlas på parkeringen vid Smitingen för att promenera till grottorna. Otroligt fint efter vägen, men delvis var det väldigt bökigt att ta sig fram. Stenigt och brant. Den allra sista biten följde jag inte med, så själva grottorna har jag inte sett. Var så rädd att halka i branten o göra illa ryggen igen. Men, jag satt kvar på en helt otroligt vacker plats i solen och bara njöt! Det var dessutom varmt så jag frös inte fast jag bara hade en tröja på mig och var så nära havet. Snacka om njutning! Hade kunnat sitta där hur länge som helst. Efter en stund kom de andra tillbaka och då åt vi vår medhavda lunch och sen dukade vi upp vår "kak-buffé" som var jättegott! Vi hade inte kunnat valt en bättre dag. En riktig "tanka-energi-dag".
Från det ena till det andra så vill jag ha en ny kamera. En bra kamera. Det är dock synd att det är så dyrt och att jag är så oteknisk, så jag skulle förmodligen aldrig lära mig hur den fungerar. Men ändå. Jag tänker på det varje gång jag är i en sån fin miljö som idag.

7 kommentarer:

Helen sa...

Tror inte de där grottorna är så roliga att se men promenaden är trevlig - lite mer utmanande än vanligt, men lagom ändå.
Apropå kamera, är det "bara" telefonen du brukar ta med och lägga ut på bloggen? Det brukar ju vara jättebra kort!

Anonym sa...

Härliga bilder!Känner mig mer än nöjd med dagen! Tycker vi hade trevlig och roligt och jag lovar att vi kommer minnas dagen! Om inte för Solen, så för kakbuffén :)!!!!!
//Linda

Catarina sa...

Helen: Nej det är en "vanlig" kamera, men jag vill ha en bättre! Linda:Vi kommer garanterat att minnas den här dagen. En sån dag som gör en glad i sinnet! =)

Christina sa...

Vilket otroligt vackert ställe det ser ut att vara. Det måste du visa mig någon gång!!!

Catarina sa...

Ja man går från Smitingen till vänster från parkeringen sett... det var helt otroligt fint där!!!!

Anonym sa...

Fantastisk utsikt!!!! :) /Micke

Catarina sa...

Verkligen jättefint!