Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 10 oktober 2011

Oklara helgplaner

Åkte direkt efter jobbet iväg och lämnade bilen. HOPPAS det är snabbt åtgärdat så jag får den snart! Känns som att det kan bli en rolig helg. OM bilen hinner bli ok så åker jag till Sveg direkt när jag slutar på fredag. På lördagen är det i så fall smink-party hemma hos syster yster, och på söndagen har hon preliminärbokat in oss på en privatseans!!! ÅÅÅH vad spännande!!!!! VILL VILL VILL!!!! Men om INTE bilen blir lagad, så jag inte kan åka, så blir det partaj i helgen. Hade fått en inbjudan på fb till Robban, som fyller år. Så då blir det nog en rolig helg i vilket fall som helst. Fast mest av allt hoppas jag så klart att jag kan ta min lilla pärla ut på en tur, det var länge sen nu. Hur som helst så blir det inte en tråkig helg, och det känns bra, för jag känner verkligen för att göra nåt roligt i helgen, det känns som att det var länge sen.
På fredag har jag medarbetarsamtal med chefen på jobbet. Jag tycker att sånt är så svårt. Det brukar gå bra när man väl sitter där och pratar, men det är så svårt att fylla i papperen som vi ska förbereda oss med. Då tycker inte ens jag att det är så kul, fast man får skriva...;.-) Måste ta tag i det...snart.... eller som Alfons säger..."Ska bara..."
En annan dag, det är ju bara måndag!

Inga kommentarer: