Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 11 oktober 2011

Jag har en bil igen!!!!

Ringde Erik efter jobbet o frågade om han hört nåt om bilen. Japp, den var klar och bara att hämta! Så nu har jag gjort det och det känns så SKÖÖÖÖNT!!!!! Så nu blir det Sveg-tripp i helgen (om inget annat kommer i vägen), och jag ser mest av allt fram emot seansen på söndag förmiddag! Åh vad spännande det ska bli! Kul, kul, kul!!!!!!
Har haft en bra dag på jobbet. Thea och hennes övriga klasskompisar var på "återvändarträff" på förskolan, så hon kom så klart upp till min avdelning och bjöd på en kram! Lyxigt, eftersom det är pappavecka!
Funderar på om jag ska ta itu med förberedelserna inför medarbetarsamtalet. Kan inte skjuta upp det hur länge som helst... Ska prata med min vän Monika i telefon i kväll.... haha, ja vi har bestämt i förväg så det blir av!!! Vi har inte pratat sen i maj tror jag (bortsett från snabba grattis-samtal i somras när vi fyllde år) så det är verkligen på tiden!!! Vi har massor att prata om, så nu sms:ade vi och bestämde att i kväll ska vi prata!!!! Har en känsla av att det blir ett låååååångt samtal! När vi gick på högskolan (hon i Gävle och jag här i Härnösand) bestämde vi alltid att på onsdagar kl 18 ringde vi till varandra varannan gång...hahaha, man kanske får införa nåt sånt om man ska ha tid att prata med varandra...;-) Ska i alla fall bli trevligt! Nu ska jag ta och äta lite, en matlåda från frysen som alltid när jag har mina "ensamveckor", himla lämpligt. Idag blir det chili con carne.

Inga kommentarer: