Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 7 oktober 2011

Grin-kalas

Jaha, då har den känsliga mamman gråtit igen då! Jag har för första gången sen han var liten fått höra Jonathan sjunga, och han är jätteduktig!!! Tänk att jag inte har haft en aning om det!!! När han var liten höll han alltid för öronen när de andra sjöng i förskolan, något jag har på flera videoinspelningar sen Lucia o annat, som bevis...;-) Jag har fått tillåtelse att lägga ut klippet här på bloggen, så jag gör det! Han är inne på att vara med på Kulturveckan även fast det är "nervöst". Jag tycker absolut att han ska det! Den här låten i sig är aningen enformig tycker jag, även fast den är fin, men sen sjöng han även en Green day-låt som han gjorde jättebra, men jag hann bara höra lite grann av den. Jag är verkligen imponerad!
Som vanligt går det inte att vrida så det blir åt rätt håll... Man kanske ska vrida telefonen  när man filmar i stället, tipsade Jonathan om...;-) Jaja, får tänka på det till nästa gång....

10 kommentarer:

Anonym sa...

Men "lill-hjärtat" va duktig han är!!! Var har han fått denna talang ifrån? Är det du eller Erik som är musikalisk? Tänk att han blivit så stor!

/Koja

Catarina sa...

Vi har också undrat det!!! Ingen av oss är särskilt musikalisk!!! Ja åren går fort, det var länge sen han döpte dig till "Koja" nu...;-)

Linda sa...

Vilken talang! Han är ju jätteduktig!! Verkligen!! Hoppas han får hjälp att utvecklas, vem vet var detta kan sluta? Stort lycka till riktat till honom och stort tack för att man fick lyssna :)

Catarina sa...

Jag ska framföra ditt beröm! =)

Anonym sa...

Men vad duktig han var eller är..de vill vi höra mer av =)
/Helena

Catarina sa...

Ja gissa om jag tappade hakan när han satte igång?? Har inte hört honom sjunga sen "Blinka lilla stjärna" i förskolan....

Anonym sa...

Super duktig! Åh tänk vad kort stund han haft gitarren! Jättte roligt!
//Linda Viberg

Christina sa...

Bästa Jonathan!!! Det var lätt att bli både rörd och stolt när man lyssnade på detta! Vad duktig han är!!!

Catarina sa...

Linda:Ja det är just det som är så faschinerande, att han lärt sig på så kort tid! Mamma: Japp, bästa Jonathan! Har grinat hundra gånger och är så klart jättestolt!

Anonym sa...

Men ojojoj! Vilken talang! Förstår att du är stolt!
/Britta