Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 22 oktober 2011

Tankeöverföring

För ett par timmar sen sa Thea att hon skulle gå till Melanie och leka. Jag sa till henne att när hon kommer hem ska vi ringa till morfar Roger, för vi har inte pratat med honom på evigheter (sen i somras). Thea gick till Melanie och är där fortfarande, och vem ringde hit alldeles nyss?? Jo pappa så klart! Lustigt sånt där vilka sammanträffanden det kan bli ibland!

Dagen har bara försvunnit känns det som. Började ju med ridlekis, och det var så klart en succé. Jag blev illamående bara jag kände lukten av hästskit och sågspån. Ridhus är verkligen inte mitt ställe! ;-) Men nu var det ju inte för min skull vi gick dit, utan för Theas! Hon var lyrisk och tyckte det var jättekul! Det var sex st småtjejer som fick rida på var sin häst, med hjälp av var sin ledare. Tre av de sex små tjejerna hette Thea! =) Vi mammor hade turen att få sitta på lektaren och titta... Det blev inga bra bilder eftersom vi var inne i ridhuset och där är det ganska mörkt. Jag hade i alla fall en mycket nöjd och belåten tjej när vi gick där i från.
Efter ridlekis gick vi hem och hann vara hemma en stund, och sen var det dags att skjutsa Edvin och Alex till bowlinghallen på kalas. Edvin var helnöjd när han kom hem och berättade stolt att han gjort två st strike!

Jag har gått och grubblat på min dikt om nåd hela dagen. Googlade på lite tips att tänka på när man skriver en dikt. Skitsvårt tycker jag! Hur som helst satte jag mig ner med penna och papper i soffan till sist och tänkte att jag skriver det första som poppar upp i hjärnan. Och det gjorde jag. Det gick snabbt. På några minuter var den klar! Hm... vet inte om det är bra eller dåligt? Känner mig nöjd att det till sist blev en dikt, men jag känner mig fruktansvärt osäker ändå. Mina förra uppgifter som skulle skickas in kändes ändå rätt ok. Jag visste att jag hade gjort vad jag kunde för att de skulle bli bra, men här känner jag mig bara så förvirrad och flummig. Dikter är svårt helt enkelt! Kan mycket väl hända att jag blir total-sågad den här gången, men då lär jag mig väl kanske nåt nytt förhoppningsvis? Så nu har jag "bara" de övriga uppgifterna kvar...

Inga kommentarer: