Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 25 oktober 2011

Tusen andra saker utom det jag ska

Jag borde verkligen skriva nu. Uppgifterna ska vara inne i morgon. Suck. Men efter jobbet åkte jag ner på stan och strosade runt lite i affärer, det har jag inte gjort på hur länge som helst. Handlade inget, men kul ändå. Efter det åkte jag vidare mot Ica Maxi med min låååånga inköpslista. Där nere var folk helt galna. Jag irrade runt runt en aning förvirrad och fick gå flera varv eftersom jag inte hittar där inne ännu. Jag gav upp efter ungefär halva listan, och tänker ta den andra halvan i morgon eller på torsdag. Jag stod helt enkelt inte ut. Så jag kom hem vid sju ungefär och sen har jag packat upp allting och grejat, så ja...nu måste jag kanske börja skriva...Bläh, bläh, blääääh känns det.
Om inte annat har jag ju i morgon på mig också, ända tills det står om till torsdag...=) Det finns så mycket annat som är roligare... Ja, jag veet att jag tycker att det är roligt att skriva, och jag vet att jag har sagt att jag tycker att kursen är rolig, men det är bara just dessa uppgifter som känns så tråkiga! Jag slutar ju tidigt i morgon, så då finns det många timmar att skriva på...
Jag ska...

Inga kommentarer: