Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 23 oktober 2011

Gymnastik och wienerbröd

Medan Edvin var på gymnastiken tog Thea och jag en tur till Ica Maxi för första gången. Nu var det ingen kö där så nu gick det bra. Det var en fin och trivsam affär, men det kommer nog ta ett tag innan jag känner mig hemmastadd där eftersom det är så stort! Vi bestämde oss för att handla nåt go-fika som vi skulle ha efter att gympan var slut. Thea fick välja och då blev det wienerbröd. Nyttigt värre! ;-) När vi kom hem från gympan fikade hela familjen tillsammans och hade en mycket trevlig stund. Det är så sällan vi sitter ner tillsammans allihopa, alltid är någon ute på vift! Vi konstaterade att vi borde göra sånt oftare.
Jonathan har pluggat till Kemi-provet utan att jag behövt tjata, och han verkar kunna det ganska bra! Känns skönt! Något som känns ännu skönare är att det går så bra i matten för honom nu. Matten som alltid varit hans (och mitt) värsta ämne. På fredag har han matteprov och han berättade att hans lärare i matte hade sagt att hon tror att han kommer att spika matteprovet eftersom det går så jättebra i matten nu! ROLIGT!!!!! Inget gör mig gladare! Det gäller att uppmuntra och ösa beröm över honom eftersom han är så skol-less och omotiverad. Gör allt för att lyfta det positiva! Hörde till och med hur han satt och berättade för Edvin nu i kväll om atomer (det som han här om dagen sa att han inte alls behövde lära sig!). Han berättade att allt är gjort av atomer, att det liksom är "byggstenar"... Edvin drog ett hårstrå från sitt huvud, tittade på det och sa: "Du menar alltså att mitt hår är gjort av sten, det tror jag inte på!!" ;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra jobbat mamman ;) /Micke