Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 5 oktober 2011

...Och så var det bilen....

Kom nyss hem från utbildningen, som var över förväntan trots allt. Inte nåt som intresserade mig så värst, men en lättsam och halvrolig man som pratade, vilket gjorde att kvällen gick lite fortare än jag tänkt mig. Bra! När jag kom hem hade Patric ringt så jag ringde upp honom. Generatorn sitter nu på plats....MEN.... självklart ska det vara nåt krångel. Nu passade så klart inte den lilla sladden som de hade beställt på Bernes. Det var helt fel, så Patric skulle försöka hinna dit i morgon o beställa en som passar...suck suck....men väldigt bussigt att jag får hjälp så klart! Dessutom hade han observerat att ABS-lampan lyser och sa att jag måste kolla upp det. Bläh, nu börjas allt krångel som jag sluppit i ett helt halvår... Nåja... Det ordnar sig väl nån gång kanske.

Dagens mest positiva... som gör att alla tråkiga utbildningar och trasiga bilar känns helt ok är Theas konstverk som hon gjorde till mig medan jag lagade mat idag....
Hon har skrivit alldeles själv med sitt eget "ljudande". Det ska så klart stå "Mamma Catarina, jag älskar dig, från Thea". Blir man rörd eller?? Lilla finaste go-gumman!

4 kommentarer:

Linda sa...

Tack för tipset om Tradera. Dit har jag hittat, men alla mumin babygym sticker iväg på slutet och hamnar nästan alltid kring nypris. Men skam den som ger sig :)

Catarina sa...

Ok, ja det är lite typiskt på Tradera ibland och då är det ju liksom ingen mening...Hoppas du hittar nåt till bra pris, det såg jättefint ut!

Anonym sa...

ABSen är nog i värsta fall en givare, oftast är det bara smuts i kuggen på indikatorn. Kan va en bugg eftersom du haft strömtrubbel också, testa att lyfta bort minuspolen från batteriet en halvtimme för att "nolla" datorn. ABS "datorn" brukar sällan och aldrig paja på VAGs bilar :) /Micke

Catarina sa...

Ok, får be min "bil-doktor" kolla på det....