Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 20 oktober 2011

Ica Maxi

Idag öppnade Ica Maxi här i vår lilla stad. Jättekul verkligen, jag ser fram emot att åka dit och titta hur det ser ut. Det som är tråkigt med det hela är att det skett på bekostnad av Härnöhallen. Så nu finns det ingen affär på den här sidan av staden! Tråkigt! =( Jag är en Ica-handlare om jag själv får välja. Det kommer jag fortsätta med, men det känns jobbigt att det är så "långt". Alltså långt är det inte, men jag kanske inte väljer att ta en promenad dit på samma sätt som jag gjorde till Härnöhallen. Hoppas det öppnar nån ny affär där i stället nu. Idag var jag tvungen att handla lite, det var helt tomt i skåpen. Coop är i och för sig bra men jag har så svårt att hitta nåt i den affären av någon anledning. Fick bli en tur till Lidl. Tycker det är helt ok att handla där faktiskt. Men det är minsann inte som Härnöhallen! =( Jag har nog sorg känns det som. ;-)

När jag kom hem hjälpte Jonathan mig att bära in sommardäcken till förrådet (de har legat i bilen sen i helgen). Sen såg både han, jag och Thea ut som att vi hade sotat en skorsten, så svart var vi om händerna och kläderna... Fick lite ångest när jag såg hur det ser ut i mitt förråd... Allt är inslängt i sen salig röra, det är proppfullt med saker och det ligger till och med kartonger där sen i julas (när jag inte hade nån bil så jag kunde köra iväg dom till insamlingen). Förstår inte varför jag aldrig orkar ta itu med det? Förstår inte hur det har kunnat bli så stökigt där när jag bara bott här i ett år? Suck. Nu har jag ju dessutom en bil, så det är inte såå jobbigt att ta de förbaskade kartongerna och åka iväg med dom till insamlingen...som inte ens ligger långt borta. På tal om bilen. Här om dagen när jag skjutsade Jonathan och en av hans kompisar ner på stan, så fällde kompisen en rolig kommentar när han klämde sig in i baksätet på min tvådörrars-bil. "Jag tycker den här bilen är så cool, värsta high tech-bilen!"
Haha, anade viss ironi, men jag skrattade högt och tyckte det var roligt sagt! Det behövs inte så mycket high tech när man heter Catarina Hallgren. ;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Low tech = mindre grejer som kan krångla ;) /Micke