Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 30 oktober 2011

Känsloladdat

Idag gick mamma och jag bort till mormors o morfars hus. Känns helt fel att gå in där nu. Det är så tyst och tomt. Jag skulle få några fotografier och lite annat, och det var en olustig känsla att gå där och "rota". Min mormor finns ju inte i livet och min morfar ligger på ett sjukhem och är jättedålig. Jag tror det var därför jag hade en sån stark känsla att jag skulle åka hem den här helgen även fast det bara blev en natt, för när jag kom till mamma igår fm sa hon att hon satt och försökte ringa till mig precis, för hon skulle tala om att morfar inte var pigg. Så idag innan jag åkte hem hit igen så var jag in och hälsade på morfar. Det var länge sen sist och han såg så eländig ut där han låg stackarn. Han var knappt medveten om att vi var där och svamlade en massa som inte var verkligt. Fina fina lilla morfar. Jag bröt i hop och grät, jag kunde inte hålla tillbaka mina tårar....Vad hemskt det är att behöva bli gammal och ligga så där.

Förutom det så har jag haft det bra. Hann ju med att träffa Magnus igår också, och sen när mamma kom hem från jobbet hade vi myskväll med vin och "räk-mums". Vi tittade på gamla videoband med musikvideos från 80-talet. Blev alldeles nostalgisk när jag såg dom, fast jag sett dom hundra gånger, men det var inte direkt igår sist. Otroligt att de finns kvar och är hela.

Nu ska jag åka o hämta Lottis för att åka vidare till Helen på tjejmiddag! Trevligt!

Inga kommentarer: