Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 3 oktober 2011

Den fanns!!!

Ringde skroten på lunchen o fick tag i dom direkt, inte ens telefonkö som sist...=) Berättade läget och gav honom artikelnumret som jag nu hade fått av P. Det finns en sån generator!!!! Ååååh vad glad jag blev!!! Det var samma pris också, så han lade undan den åt mig så det var bara att komma o byta! Erik skulle fixa det åt mig i morgon under dagen när jag jobbar! Kanoners! Sen är det upp till P när han har tid att laga den, men den finns i alla fall, och det är jag överlycklig över, eftersom jag var helt inställd på att den inte skulle finnas! Den där generatorn räddade min dag och jag blev på strålande humör efter det där samtalet! =)
När jag kom hem från jobbet däremot, så blev jag minst sagt irriterad!!! Denna lapp låg på golvet innanför dörren...
Jag gick riktigt igång av den där lappen!!! MORR MORR MORR. Inte för att jag har problem med att gå och märka upp förrådet. Det gjorde jag direkt på den medhavda talongen man skulle fylla i. MEN... tänk på dom som kanske inte är hemma den här veckan?? Det finns ju folk som kanske är bortresta eller nåt och inte hinner se posten denna vecka. Kul för dom att komma hem till ett rensat förråd!!! Nä, inte direkt!!! Det skrev jag till på lappen, att jag tycker det är skitdåligt, och att dom kan fundera på lite framförhållning till nästa gång. Vilka idioter rent ut sagt! Hur kan man skriva en sån lapp ens??

Idag har i alla fall mina go´-troll kommit hem. De förgyller min dag, trots den där irriterande lappen! =)

Inga kommentarer: