Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 29 oktober 2011

Hem ljuva hem

Hemma där jag bor i min lägenhet, är hemma för mig. Hemma i Härnösand. Men det är nåt konstigt med just ordet hemma, för det kan ha olika innebörd. I morse när jag vaknade kände jag bara starkt att jag skulle åka hem. Fast då menade jag hem, till mamma. Hem till Hälsingland, till Söderhamns kommun. För det är ju också hemma. Så jag klev upp, duschade och åkte. Utan att förvarna. Mamma och Jerry såg ut som två levande fågelholkar när jag kom och ringde på dörren! =) Kul att överraska ibland! Vet inte varför jag kände så starkt att jag skulle åka hem just idag, det bara var så.
Idag har jag hälsat på min "barndomsvän" Jenny. Vi satt och pratade om gamla minnen och skrattade en hel del...Roligt! Vi har sagt så många gånger att vi ska hitta på nåt kul nån gång, kanske gå ut eller nåt, men det blir aldrig av. Hoppas vi får till nån helg, det vore kul! Mamma jobbar kväll, typiskt nog. Men kära lillebror Magnus ska snart komma på visit. Har inte träffat honom heller sen i somras så det ser jag också fram emot. Jag har handlat och gjort sån där "räk-geggamojja" som man äter med tacochips som vi ska mumsa på i kväll när mamma kommer hem från jobbet, och så tog jag med mig en flaska vin hemifrån... Ibland är det bara så skönt att komma "hem", vilket av sina hem man än kommer till! Det var meningen att mamma skulle jobba dag i morgon, men nu hade hon ringt och sagt att hon bytt så hon jobbar kväll i morgon i stället! Bra! I morgon åker jag hem igen. Fast till det andra hemmet...;-)

2 kommentarer:

Helen sa...

Du får ju se till att pallra dig hem till 16:30! Då väntar middag på Bondsjö!! Välkommen!

Catarina sa...

Tack Helen!!! Klart jag kommer!!!!