Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 22 oktober 2011

Rid-lekis och kalas

Lördag morgon och vi har nyss ätit frukost. Det är gott med mannagrynsgröt ibland!
Om tjugo minuter ska vi bege oss mot ridskolan, jag och Thea. Gruvar mig en aning. Hoppas inte att jag behöver gå bredvid och leda hästen eller nåt sånt, det vill jag inte! Men Thea längtar!!! Kl sex kom hon intassandes och undrade om det var dags snart?
Kl ett börjar kalaset på bowlinghallen som Edvin ska  på, så då ska jag skjutsa han och Alex dit. Sen har jag ett måste idag. Nämligen att plugga! På onsdag ska tre av uppgifterna vara inne, och jag har som vanligt inte ens börjat! Så nu är det dags helt enkelt. Brukar få mina bästa ideér på nätterna så jag var förutseende och lade ett anteckningsblock bredvid sängen ut ifall att. Jag somnade som en liten gris samtidigt som jag lade huvudet på kudden och sov tills Thea kom in och väckte mig, så det blev ingen dikt....=( Nä, nu måste vi göra oss i ordning och gå snart... Ha en fin-fin lördag i höstsolen!

Inga kommentarer: