Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 2 maj 2012

Voff voff! ;-)

Härligt att börja med en tidig dag i stället för en tråkig måndag! =) Följde med Jonta på Intersport efter jobbet för han skulle köpa skor. Storlek 44 blev det. Undrar när fötterna slutar växa egentligen??
I morse ringde jag vårdcentralen direkt med hopp om att få såna där droppar utskrivna som jag brukar få. Berättade situationen och fick till svar, lite snorkigt: "Jaha, och vad var det då för droppar du fick om jag får fråga?" Jag svarade och då utbrast hon att "herregud, såna droppar hjälper inte mot sånt där", och så rekommenderade hon en receptfri salva som jag skulle köpa i stället. Jag försökte envisas eftersom jag haft så här hundra gånger förut, men det hjälpte inte. Jag fick helt enkelt inga droppar och det gör skit-ont i ögat! Blir galen på sånt här! HOPPAS den försvinner, så jag inte får en till "bulle" under ögat som stannar kvar, snart har jag värsta puckel-ögonen! ;-)
Sen försökte jag ringa Härnösandshus eftersom de inte hört av sig ännu om inflyttningsdatum som de lovade. Fick inte tag  på någon, men senare ringde en kvinna därifrån, ovetandes om att jag hade ringt. Hon undrade om jag hade bestämt mig, om jag skulle ha lägenheten?!!! Men herreguuuud, jag ringde ju i början av förra veckan och sa att jag skulle ha den och då skulle dom kolla upp när renoveringen skulle bli klar och återkomma till mig om inflyttningsdatum!!! "Jaha, var det så det var överenskommet?" sa kvinnan i luren och skulle kolla upp det med sin kollega och återkomma till mig! SUCK vad trött man blir! Så nu vet jag ändå inget! Vore ju på sin plats att få veta så jag kan skicka in ansökan om bostadsbidraget, för det lär ju knappast gå snabbt det heller! Att allt ska ta sån tid!!!! Det slutar väl med att de lovar bort lägenheten till nån annan! Jag vill ju skriva kontrakt NU så det inte blir nåt mer krångel.
I morgon ska Thea börja på fotboll... Även där sitter det i klister. De som "styrt upp" fotbollen lämnade två mailadresser man kunde skriva till om man hade några funderingar inför starten. Jag har mailat till bägge adresserna och frågat om inbetalningen och anmälan och sånt... men ingen svarar! Det var också i mitten av förra veckan...Man tycker att om människor skickar ut sina adresser för att man ska kunna fråga om saker så bör de ju läsa mailen ibland också... men icke sa nicke! Så nu hoppas jag att allt är i sin ordning i morgon när hon väl ska börja. Ja, nu låter jag lite "voffig", men jag blir faktiskt irriterad på folk som inte kan höra av sig! Nu ska jag natta lillgumman!


Inga kommentarer: