Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 10 maj 2012

Långdag

20.00 var jag hemma efter en lång dag på jobbet sen 7.30. Först min vanliga arbetsdag och sen hade jag alla mina utvecklingssamtal efter det. Känns skönt när man har haft alla. Nu är jag dess värre dö-trött fast jag skulle behöva städa lite om inte min stackars syster ska få en allergichock av allt damm när hon kommer i morgon! Men alltså när man ska flytta... då känns det inte särskilt lockande att städa! Inte så ofta annars heller för den delen men nu blir det ännu mer så. Nåja, jag hinner nog dra ett varv med dammsugaren i morgon efter jobbet innan hon kommer...
I morgon har jag lönesamtal också. Har knappt förberett mig alls, annars brukar jag vara noga att skriva ner, men inte nu. Det har varit så himla mycket annat så jag har helt enkelt inte prioriterat det, det får bli som det blir. Men just nu blir det sängen, det är ett som är säkert.

God natt.

Inga kommentarer: