Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 18 maj 2012

Enformig sysselsättning och ett brunt bord!

Hm...Känns som jag gör lite enformiga sysslor...Packar, packar, packar, packar.... Och ändå känns det som att det inte händer nåt alls! Fast det gör det nog... Men det är verkligen BLÄÄÄÄÄH att flytta, innan det är klart. Har i alla fall varit med lillgumman på ridskolan, och det tyckte hon så klart var kul! Men sen hem...och packa....vad annars? Om jag åtminstone kunde få matbordet sålt!!! Men det verkar inte vara så attraktivt. Det är nog för att det är brunt. Vem vill köpa ett brunt bord liksom? Det skulle inte jag heller vilja. Jag vill ha ett vitt bord helst. Ikeas Bjursta, som man kan dra ut. Men man kan ju hoppas att nån vill ha det. Lade ut det på Blocket idag också... I värsta fall får jag klämma in det här bordet så länge och ha det lite trångt tills jag blir av med det. Har ju inte råd att köpa ett nytt bord förrän jag blir av med det här!
Det är ju bra på det viset att det är rejält, stabilt och stort. Man kan faktiskt sitta tio personer runt det om man sitter fyra på varje långsida.
Men det är brunt....

Inga kommentarer: