Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 24 maj 2012

Hals-ont

Har haft ont i halsen ett par dagar och idag har det varit värre än värst! Har så vansinnigt ont i halsen att jag knappt kan svälja, och det är jobbigt att prata. Tänk om jag har fått halsfluss?!? Fortsätter det så här får jag nog så lov att åka och kolla, det gör så oooont!!!! =( Och på jobbet har det varit svårare än svårast att hitta vikarie den här veckan (har en arbetskamrat som är sjuk), vi har fått jobbat "kort", så det känns inte som det är läge att stanna hemma och kurera sig heller. För den delen har jag inte tid med sånt, är SÅ mycket jag ska hinna nu! Har packat en del sen jag kom hem idag, men det går så långsamt, känns som det aldrig minskar hur jag än gör. Har även hunnit varit borta i lägenheten och åtminstone dammsugit där. Alltid något. Sen var jag så slut av det lilla så jag orkade inte städa nåt mer. Får väl i värsta fall ta det lite eftersom när jag har flyttat in. Ringde Christina som ska städa den här lägenheten och hon ville börja redan på söndag för hon hade så mycket...Jaha, så då blev det ytterligare ett stressmoment. Jag kommer ju inte hinna flytta allt på lördagen och det talade jag om, men hon ville börja i alla fall...så då måste jag försöka röja ordentligt åtminstone i köket, för hon ville börja där.
Idag har det varit den första riktiga sommardagen ute! Strålande sol och hett, hett, hett! Det är Förskolans dag idag så vi har "firat" på jobbet och det var då passande väder!
Nu är klockan 22.03 och jag ska för en gångs skull försöka lägga mig i tid. Det har blivit så himla sent hela veckan och det känns när klockan ringer på morgonen.
Nu är det näst sista natten jag sover i den här lägenheten! Nu är det NÄRA.

Inga kommentarer: