Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 25 maj 2012

Heeelt sluuuuut

Nu är det banne mig synd om mig! ;-) Jag är dunder-förkyld och helt slut. Tvingade mig till jobbet eftersom det är så svårt att få tag i vikarier och dessutom hade jag kort-dag. Men det har inte varit särskilt kul att vara ute i den gassande solen idag. Helst av allt skulle jag bara vilja lägga mig ner och sova. Men nu måste jag åka på macken och handla Ipren och sen är det bara att packa vidare...Känns ju fantastiskt kul. HOPPAS att någon har varit till lägenheten och städat lite åtminstone, idag. Det skulle underlätta och kännas skönt. Men det är nog bara önsketänkande...
Ha en trevlig helg, får se när nästa inlägg blir. Antingen blir det nåt till i kväll, eller så kan det ta några dagar. Har bokat flytt av Internet fr 1 juni, men ska ringa och kolla om man kan ändra så det går fortare, nu när jag får flytta in redan nu.
På återseende!

2 kommentarer:

Lottis sa...

Har du provat muncoangin, för halsen? Man blir bedövad i hela mun så den brukar funka när det är som värst, annars är ju alltid glass bra... Hoppas du känner dig piggare imorgon!

Catarina sa...

Nix, har inte provat, men jag tycker att zyx fungerar bra! Tack för hjälp med flytt-stök!