Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 1 maj 2012

Jag och mina ögon!

Vaknade upp med en stor ny sån där hemsk "vagel" i ena ögat, det gör ont och är alldeles rött! Hoppas den försvinner den här gången, den från förra gången försvann aldrig helt utan syns fortfarande! Fattar inte varför jag alltid får nåt krångel med ögonen, det är ju hundrade gången känns det som! Ska ringa direkt i morgon och fråga om de kan skriva ut ögondroppar utan att jag måste komma dit. De måste väl kunna se i journalen att det inte är första gången....suck... det är så jobbigt när man måste boka tid och åka från jobbet, det är inte alltid helt enkelt, så jag hoppas att jag slipper det! Idag baddar jag ögat konstant och hoppas det sker ett under.
Igår kväll hade vi trevligt. Kallt som alltid när det är sista april, det blåste väldigt, även om det var ganska varmt i luften. Vi stannade vid brasan en stund och sen följde vi med Ann och Mats hem. Thea och jag gick hem vid elvasnåret, trötta och nöjda.
Idag skiner solen, vet inte riktigt vad vi ska hitta på...

Inga kommentarer: