Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 8 maj 2012

Kvällsjobb

Sitter och skriver inför alla mina samtal som jag ska ha på jobbet på torsdag kväll. Det tar sin lilla tid, men det känns bra när det är gjort! Tar en liten paus nu bara, och det är bara lite kvar. Har nyss kommit hem från en promenad med Ann också, så jag har tagit flera pauser från skrivandet. Skönt att gå en sväng men man hade behövt mössa, det blåste kallt som vanligt. Undrar när värmen ska komma?
I morgon ska jag på utvecklingssamtal för Edvin på skolan, och nästa vecka är det både för Jonathan och Thea. Oklart dock vilken dag för Thea för tiden passade inte varken mig eller P så vi måste ändra den. Mycket samtal den här årstiden! I morgon kväll ska jag även lämna in bilen till Jocke, för på torsdag ska han byta spindelleden som de anmärkte på när bilen besiktigades.
På fredag kommer syster på visit över helgen! Det ser jag så klart fram emot!
Nu längtar jag tills jag får flytta! Pratade med bovärden idag och hon sa att hon ringer mig så fort lägenheten är klar, så får jag nycklarna då. Det innebär att jag förhoppningsvis inte behöver vänta ända till första juni. De ska ju bara måla klart och lägga in golv, sånt brukar gå relativt fort för de som är van. Hoppas bara att färgerna som jag har valt blir bra! Det är inte lätt att välja när man ser färgen på en liten liten fyrkant, som sedan ska vara på en hel vägg! Spännande!

Inga kommentarer: