Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 1 november 2011

Ond mage

Idag när jag satt och åt lunch på jobbet ringde de från fritidsklubben och sa att Edvin hade så ont i magen att han grät och åt ingenting, så de ville att jag skulle komma och hämta honom. När jag kom dit satt Edvin dubbelvikt och grinade av smärta, stackarn!!! Vi hade fullt sjå att ta oss den korta biten hem, han fick stanna och "sätta sig" var femte meter ungefär för det gjorde så ont. Jag trodde allvarligt att jag skulle få åka in med honom, blev riktigt orolig. Ringde sedan skolan i ett annat ärende och då fick jag reda på att det går magsjuka där. Nu har det gått några timmar och nu är magen bättre säger han. Så jag hoppas att det inte är nån magsjuka utan nåt tillfälligt bara. Vi blir i alla fall hemma i morgon också för säkerhets skull.
Ute har det varit en kanonhärlig höstdag med sol och värme. Det är otroligt varmt och skönt för att vara november. För mig får det gärna vara så här ett bra tag till. Tråkigt dock att det är kolsvart ute och klockan bara är fem på eftermiddagen. I morgon ska Jonathan åka buss till en kompis i Sollefteå och kommer hem på fredag. Känns lite pirrigt att släppa iväg honom, fast jag vet att han klarar det galant. De får hämtning av Martins mamma på fredag. Skönt för dom med höstlov! På söndag är det dags för Edvin att gå på laser-kalas i Sundsvall igen. Hoppas det är färdigkalasat för ett tag sen, nu har det varit mycket ett tag!
Nu ska här fixas nån mat, har inte hunnit med det ännu.

Inga kommentarer: