Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 26 november 2011

Nu skiter jag i Hexametern!!!

Jag har googlat och googlat om denna Hexameter som ger mig mardrömmar! Jag fattar NOLL. Tänkte att om jag verkligen ger det tid och sätter mig in i det så går det nog, men nix, jag går bet. Så nu struntar jag helt enkelt i den tills vidare. Mejlade min handledare och frågade om hon kan förklara på ett enkelt sätt, så jag förstår?? Jag behöver hjälp helt enkelt! Nu ska jag försöka att inte ens tänka på den där hemska uppgiften tills jag får svar på mejlet. Jag tog i stället itu med en annan uppgift. Den där jag skulle fortsätta två A4 på den berättelse jag skrev till förra gången. "Inledningen till en tänkt roman". Konstigt det där... När jag fick uppgiftsbladet fick jag en liten tanke om hur berättelsen skulle fortsätta....men nu när jag skrev blev det en HELT annan historia än den jag tänkt i huvet. Det är som att när jag väl börjar skriva så bara kommer det nåt av sig självt. Konstigt. Den blev spännande och så otäck så jag blev nästan rädd själv...;-) Usch! Hoppas vi inte ska fortsätta ytterligare på den sen... Hur som helst gick det lätt att skriva så nu är den klar och inskickad till handledaren! SKÖNT!
På torsdag till veckan har vi julfest på jobbet. Som vanligt ska vi leka "julklappsleken", och så ska vi äta och ha roligt. Det känns verkligen som nyss vi hade julfesten sist. Säger som varje år: Så fort som det här året har gått har inget annat år gått! Nu ska jag se på "Så mycket bättre".

Inga kommentarer: