Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 13 november 2011

Besök av en go´-gumma

I morse fick jag ett sms från Patric: "Thea är mammasugen, kan hon komma bort en sväng?" Så klart hon kunde! Så lagomt tills jag skulle äta frukost kom min lilla go´-gumma på besök, så jag fick lite sällskap till frukosten! Härligt att vi bor så nära att man kan göra så ibland. Just att hon själv kan gå emellan. Hon var här en bra stund och ritade teckningar och donade, och sen ringde en kompis så hon gick ut med henne och lekte i det fina vädret. Solen skiner men det är kallare idag, det var minus fyra grader när jag vaknade. Sov förresten ända till nio idag, det var länge sen! Men skönt var det! Funderar och funderar på att jag ska börja med min hemska sci-fi-story idag. Det är bara det att jag har inga som helst ideér, då det är min värsta genre ever. Och så länge jag inte har någon som helst idé så kan jag ju inte börja heller. Frågade till och med Thea om hon hade någon idé, eftersom hon har sån fantastisk fantasi. Hon tyckte att jag skulle skriva om en kille som åkte till månen och  när han väl var där träffade han en utomjordings-tjej som han tog med sig ner till jorden. Tjejen var så varm så allt som kom i hennes närhet smälte....
Hm....det tål att tänkas på...;-) Kanske jag ska anlita henne till hela storyn? Nej usch, det är verkligen inte mitt ämne. Förstår inte hur jag ska ta mig igenom det....? Det är ju dessutom några andra uppgifter som ska göras utöver det!
Jag har i alla fall haft en väldigt trevlig helg! Hela veckan förresten! =)
I morgon kommer de finaste hem!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Känner en (väldigt väl) som haft den bästa veckan i sitt liv :) /Micke

Catarina sa...

Det låter ju väldans bra det....;-)