Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 18 november 2011

Begravning

Igår tog vi avsked av morfar en sista gång. Det var en fin begravningsakt, och det kändes så skönt att det bara var vi närmsta. Efteråt åt vi middag på restaurang Victoria i Söderhamn och det var god mat. Vi satt och pratade om gamla minnen och skrattade faktiskt flera gånger. Morfar var ju faktiskt en glädjespridare och det var befriande skönt att vi kunde skratta efteråt mitt i allvaret. Han kommer nog fortsätta vara glädjespridare även fast han inte är med oss fysiskt. =)
Åkte hem till Härnösand idag. Det var glas-halt på sina ställen så jag tog det väldigt lugnt hem. Kändes skönt när jag var framme. Handlade på Ica innan jag hämtade barnen på skolan.
Pratade med mamma o Jerry om att vi eventuellt kan fira jul här i år i stället för hos dom. Vore rätt skönt att slippa stressa hem på juldagsmorgon eftersom barnen ska fira jul med sina pappor då. Dessutom har jag nog flest julklappar att släpa dit, och ännu fler hem sen.... och så tror jag det är rätt skönt för barnen att vara hemma, så de kan börja leka med sina saker på en gång i sina rum. Vi har inte spikat nåt men vi funderar på det!
I onsdags eftermiddag när jag kom ner åkte jag direkt till Malins salong för att fixa håret. Jag var där i hela fyra timmar, men jag känner mig väldigt nöjd med resultatet så det var det värt! Färgade först hela håret ganska mörkt och sen gjorde hon slingor i två olika färger. Ljusa och mörka. Och klippning förstås. Hon var jätteduktig, så där kommer jag nog fortsätta gå om det passar. Kul! Speciellt eftersom jag fick ordentlig "släkt-rabatt"...;-)
Nu blir det fredagsmys och senare Idol med Edvin och Thea!

Inga kommentarer: