Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 3 november 2011

Både roligt och tråkigt

Jag går alltid in i Edvin och Theas rum och väcker dom på mornarna. Medan de ligger och piggnar till brukar jag öppna deras garderober och plocka fram kläder åt dom. Samma procedur även denna morgon. Väckte båda, och de var ganska trötta... Öppnade den ena garderoben...och DÄR satt en skräckfigur och tittade på mig! De små busungarna hade satt en halloween-mask på en boll och ställt in i garderoben för att skrämma mig, vilket de lyckades med! Kan garantera att det var två stycken som fullkomligt TJÖT av skratt i sina sängar!!!! =) Haha vilken morgon!!!! Har nog aldrig sett dom skratta så gott!!!! Jag skrattade också, det var verkligen en rolig morgon! Jobbade långdag idag, till halv fem, haft det extremt lugnt på jobbet. Flera har höstlov eller är sjuka, så det var jättelite barn i hela huset.
När jag kom hem fick jag ett sms från mamma att morfar är ännu sämre, har feber och är okontaktbar så hon sitter o vakar där nu...=( Det känns jättejobbigt och hemskt så klart, men jag är så glad över att jag åkte dit i helgen. Det var nån mening med det.

1 kommentar:

Anonym sa...

Definitivt en mening med det!!!! /Micke