Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 24 november 2011

Lillgumman

Idag när jag slutade på jobbet hade jag fått ett sms av P att Thea ville komma o "hälsa på"... Så hon kom, och vi har haft en mys-stund bara hon o jag! *Lyxigt* Det är så skönt att vi bor nära varandra såna här gånger så hon kan komma själv. Följde med henne när hon skulle gå tillbaka eftersom hon tyckte det var lite kusligt att gå ensam i mörkret. Så nu har jag precis kommit in igen. Känner mig faktiskt ganska pigg idag, och har gjort hela dagen. Tidigare i veckan har jag ju varit som en död sill så gott som varje kväll. Tänk att hela veckan har gått snart och det är fredag i morgon igen. Jag trodde jag hade min "sena" fredag, men jag hade "mellantid" upptäckte jag just på kalendern. Skönt! I helgen måste jag göra klart mina uppgifter. Läste några dikter i boken igår kväll och det var inte särskilt upplyftande. Dystra tråkiga dikter om mörker o elände kändes det som. Fördelen är att de går fort att läsa. Det är inte som att läsa en "riktig" bok. Men sen ska de ju analyseras också....=/ Nåja, det är en baggis motför Hexametern jag ska skriva som jag inte fattar nåt av!!!!

Nu blev det paus.... Edvin ringde och berättade att han har lärt sig simma så bra nu så han inte behöver gå på "extrasim" nåt mer!!!! Ååååh så skönt, duktiga killen!!! Härligt när barnen kan simma. Thea var också på god väg i somras och kunde faktiskt simma några meter, så med lite mer träning så kan även hon riktigt. Underbart!

Inga kommentarer: