Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 14 november 2011

Sömnlös

I natt var det omöjligt att sova! Ingen särskild anledning, bara låg o vred mig och var pigg som en mört. Tjugo över tre kollade jag på klockan sista gången och sen måste jag ha somnat, o sen ringde klockan 05.25. Känner mig rätt mör just nu... Irriterande när man bara ligger vaken utan anledning så där.
Har i alla fall varit lugnt på jobbet idag och flera plusgrader ute. Barnen har kommit hem och jag ska snart åka bort till Erik och hämta gitarr, skateboard o annat som Jonathan (självklart) inte ville släpa till skolan i morse. Edvin berättade glatt att han lärt sig "Idas sommarvisa'" på Jonathans gitarr i helgen!!! Kanske han också ska bli en gitarr-spelare? Kul! Idag när jag kom hem läste jag science fiction-novellen för Edvin och Thea. Fick godkänt! =) Thea är ju faktiskt inblandad, jag tog faktiskt fasta på hennes idé om en pojke som åkte till rymden och tog med sig en rymdvarelse ner till jorden... så Tack till min 6-åriga dotter för inspiration! =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Då är vi två sömnlösa. Jag hostar mig genom nätterna. Fy vad jag avskyr hosta! Det är ingen höjdare att vara trött heller. Det konstiga idag är att jag inte är trött, fast jag varit vaken nästan hela natten. Jag är hemma från jobbet och skulle kunna ta sovmorgon, men icke, pigg som en mört sen klockan sex. Kanske det blir en eftermiddagslur?

Kul med berättelsen!
Hoppas du får sova gott i natt!
Kram Britta

Catarina sa...

Usch för hosta! Det verkar vara nån envis hosta som går, i alla fall bland barnen på vår förskola. Inte alls rolig! Krya på dig Britta!