Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 30 juni 2010

TVÅ dagar kvar

Nu är det nära, åååh vad jag längtar! Just nu sitter jag vid Patrics dator, Edvin har lagt beslag på "min".... Familjen dator-nörd....;-) Har jobbat idag som vanligt, fast det är inte som vanligt nu när vi håller på gör om på jobbet. Allt är kaos, och det känns. Det tar extra energi av mig. Längtar tills allt är i sin ordning. Men jag är positiv till denna förändring, det blir nog bra! På fredag morgon ska jag på "Healing-massage", också en del i friskvårdspengarna via jobbet. DET ska bli väldigt spännande. De som redan varit iväg har berättat att hon som utför massagen berättar saker om ens tidigare liv, och annat spännande. Jag ser verkligen fram emot det. Flera på jobbet är skeptiska, men jag som är en sån där hokus-pokus-människa tror ju stenhårt på sånt där och tycker det ska bli väldigt intressant! Man får tro vad man vill så klart. Längtar till min andra semestervecka då syster Madde kommer upp och vi ska åka på "shoppingresa" till Birsta. Barnen är hos mamma den veckan, så det passar ypperligt till shopping. Då kan vi åka dit tills de öppnar och åka hem när de stänger.... precis som vi gjorde förra året... Skillnaden i år är att jag har satt undan en del av skattepengarna som ska gå till kläder åt MIG. Det är inte ofta vill jag lova. Det känns så kul att veta att jag faktiskt ska unna mig själv nåt. Jag har lovat mig själv att jag inte ska gå på barnavdelningarna. Ska inte ens titta där. Det är då det brukar sluta med att jag handlar till dom i stället för mig själv. Nej, den här gången är det min garderob som ska fyllas på. Och det behövs. Tro mig. Nu ska jag göra kvällsfika till mina små troll. Tjingeling.

1 kommentar:

Linda sa...

SV: Att du har olika typsnitt på min blogg beror nog på vilken dator du sitter vid, den varierar här hemma också. Har ett om jag tittar på den bärbara och en annan om jag tittar på den stationära. Gillar inte heller den maskinskrivna, men ser den sällan :)