Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 23 juni 2010

Höga kusten

Idag fick älskling plus i kanten igen... ;-) Han tog med mig och Thea till Höga Kusten-hotellet där vi åt vår middag idag, en alldeles vanlig onsdag! Inte illa. Det var väldigt, väldigt gott, ett ställe som rekommenderas varmt för er som inte varit där. Super-mat och såå fint! Synd att jag inte hade med mig kameran, för upplägget på tallriken är en fröjd för ögat, bara det!
Efter vår gourmet-middag for vi in till stan igen. Var in på volvo en sväng och tittade på en bil. Tittade alltså. Det var fin färg, det är min kommentar. ;-)
Sen var jag och Thea in på Inreda & Sånt och köpte presenter till hennes "fröknar", de brukar få var sin sak i slutet av varje termin, som en liten uppskattning. Hoppas de blir glada!
Jag har öppnat två dagar i rad, vilket känns i ögonen, man blir lite småtrött... I morgon är det midsommarfirande på jobbet. På fredag är det midsommar på riktigt, det är ju inte klokt. Kanske dags att börja planera nåt??

1 kommentar:

christina sa...

Ja tänk vad sådana där spontana saker är uppskattade!!!