Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 2 december 2011

Julkalender

Det är nåt speciellt med att öppna julkalendrar. Jag minns själv hur spännande jag tyckte att det var. Jag brukade ha många kalendrar, det var både chokladkalender, tv:s, Icas och flera. Det enda jag minns att jag aldrig fick som mina kompisar hade, var en tuggummikalender! Det ville jag verkligen ha! En gång när jag var ganska liten kom min bästis Jörgen på att vi skulle öppna alla luckor på kalendrarna. Jag visste att vi egentligen inte fick, men sa ändå inte nej, så vi lade oss under min säng i tron om att vi inte skulle bli upptäckta, där vi öppnade alla luckor och sedan försökte stänga dom igen... Naturligtvis blev vi avslöjade och fick lite "bannor" av våra föräldrar. Jag skämdes väldigt för det, förmodligen är det därför jag minns det så väl.

I går vaknade Edvin och Thea tidigt när det var dags för den första luckan! Tänk att det kan vara så spännande!
På kvällen var jag på julfest på jobbet. De hade missat kalendern på tv:n, så de såg avsnittet på datorn idag i stället och tyckte att det var jättebra! Så nu inväntas det andra avsnittet som börjar kvart i sju. Jag måste nog också titta och se vad det är. Julfesten på jobbet var lugn och stillsam. God mat och gott fika och julklappslek, som jag i år gick tomhänt ifrån! Kom hem tidigt. I kväll blir det mys med barnen. Som vanligt blir det Idol. Något som är mindre vanligt en fredagskväll är att Jonathan är hemma, så jag ska riktigt njuta av att få rå om alla tre samtidigt för en gångs skull! I morgon ska vi på biblioteket och låna böcker till Edvin som han kan läsa på skolan. Han är väl ingen jättefantast när det gäller att läsa och idag ringde hans fröken och sa att han klagar på att böckerna är så tråkiga, så hon föreslog att vi själva lånar nåt han gillar. Så det ska vi så klart ordna! Ha en skön helg!

Inga kommentarer: