Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 15 december 2011

Lockar

Tänk att små barn tycker att det är så fint med lockar i håret! Jag ska snart duscha och fläta Theas hår så det är lockigt i morgon. Hon ska ju vara tärna på skolans lussefirande och det är mycket viktigt att vara fin då!!!
Jag har jobbat till halv fem idag och det har varit en jobbig dag. Fick sån fruktansvärd huvudvärk i morse, så jag visste inte vad jag skulle ta mig till.  Som tur var så var det hyfsat lugnt på jobbet så jag fick stanna inne o vila en stund när de andra gick ut. Det hjälpte inte och till slut fick jag låna Ipren av en arbetskompis. Då blev det tack o lov bättre, men sen på eftermiddagen kom det tillbaka igen. Men nu är det bra igen! Så det svänger kan man säga, men jag är glad att arbetsdagen är slut. Tänk att det är fredag redan i morgon, som alltid har veckan bara rusat iväg i rasande fart! En vecka kvar till ledighet!!!! Lovely!!!!
Nu längtar jag tills i morgon när jag får titta på Vindens hus fantastiska Luciafirande!!!! Årets bästa, näst efter skolavslutningen förstås! ;-)

Inga kommentarer: