Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 18 december 2011

En rolig kväll

Just när barnen var ute o lekte som bäst när jag skrev sist, kom det plötsligt ett sms från Micke. Då var han o hans barn här utanför och hade snöbollskrig (!) med mina barn och ville att jag också skulle komma ut... Nja, snön o jag går ju inte riktigt ihop så jag stannade inne, och efter en liten stund kom de in, alla rödrosiga barn... Vi fikade och pratade och skrattade. Riktigt roligt hade vi igen. När de åkte hem sen sa Jonathan: "Mamma, jag trodde inte att det skulle bli så här bra, men jag saknar dom redan, nästa gång vi kommer måste vi träffa dom igen!" Det måste väl vara ett bra betyg? Kul! Sen har vi inte gjort så mycket mer. Läste lite i Ronja Rövardotter för Thea som vi lånat på biblioteket. Den är en av få böcker jag läst där de fått till filmen likadan. Varenda replik stämmer mellan bok o film! Det är riktigt roligt att läsa den, har nog inte läst den sen jag var liten själv. Nu är jag trött som vanligt och ska snart gå o sova... Natti natti.

1 kommentar:

Anonym sa...

Blev så där blött i ögonvrån igen nu ;) Vilken fin kille det där är :) Vilket hjärta!!!! Ja, en riktigt riktigt rolig kväll det var :) Trots en viss ovilja från NÅGON att delta i snöbollskriget ;)) /Micke (som också var rödrosig och tvärslut) :))