Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 31 december 2011

Gott Nytt År!

Så var årets sista dag här igen.... Jag brukar ju summera året som gått. Ett ord som sammanfattar året är händelserikt. Roligt är ett annat. Positivt ett tredje. Det har varit ett bra år på många sätt.
Startade året med att ståndaktigt rasa i vikt. Något som jag senare under året tyvärr har sabbat. Hoppas på att kunna ta igen det kommande år. Men duktig var jag allt med mitt kämpande med Viktväktarna. Sammanlagt 19 kg gick jag ner. Törs dock inte tänka på hur många jag har gått upp nu...=/ Jag mådde hur som helst otroligt bra bortsett från min envisa hälsporre som hindrade mig från att röra på mig. På våren köpte jag mitt livs första egna bil. Min lilla golf. Vilket jag inte ångrat en sekund! Jag som var så feg över att köra bil har verkligen tränat och har kört måååånga mil sen jag skaffade den. Det har blivit många turer både till Sveg, Söderhamn och till pappa. Jag har fortfarande lite skräck för att köra på vissa ställen, men det går framåt hela tiden och jag känner mig skitduktig!!! Sommaren var underbar med trevligt umgänge med syskon, släkt och vänner. Syster och jag åkte till Norge, shoppade och hade roligt en hel vecka under semestern. Vi var till pappa och för första gången var barnen med och sov över där och vi hade jätteroligt! Jag for även på stranden själv med barnen några gånger i somras vilket jag också är jättestolt över, eftersom jag är så vattenrädd och inte har vågat det förut! Brorsan fyllde 30 och vi hade en rolig surprise-fest för honom! Ja hela sommaren var fylld med glada upptåg! Jag började min skriv-kurs i höstas. Ett steg mot att göra något annat, eftersom jag känner att jag vill byta yrke en vacker dag. Thea har börjat på skolan detta år och det fungerar bra. Edvin har börjat i trean och Jonathan i sjuan. Stora barn jag har nu! Känns overkligt! I slutet av augusti började jag lära känna Micke via nätet. I oktober började vi träffas och vi trivs bra ihop. I november gick tyvärr min fina morfar bort, en av de tråkiga sakerna detta år. Året avslutades med en mysig fin jul här hos oss med min fina familj. Jag är övertygad om att 2012 också kommer att bli ett bra år! Gott nytt år till er alla!!!!

Inga kommentarer: