Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 27 december 2011

En fröjdefull jul

Oj vad länge sen jag skrev, flera dagar ju!!!! Julen har varit lugn, fin och harmonisk med mina käraste här i världen. Helt perfekt. Mamma o Jerry kom upp kvällen före julafton och då var även Micke här så de fick träffa honom. Vi fikade och pratade och Jonathan spelade gitarr. Mysigt. På julaftonsmorgon kom Thea hit också. Senare kom även brorsan upp.Sen flöt allt på precis som det ska en julafton... Kalle Anka, tomte, paket, julmat, skratt och glädje.
På juldagen åkte barnen och firade jul med sina pappor och då åkte jag till Micke. Åt god mat där och fick träffa några av hans vänner. Trevligt. På natten blåste det nåt alldeles fruktansvärt. Träd och annat har blåst omkull överallt. Åkte hem igen igår för då kom barnen hit igen. I morgon åker vi ner till mamma o Jerry ett par dagar. Micke ska ner på jobb i Söderhamn så då åker vi med. Perfekt!

Inga kommentarer: