Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 29 april 2013

Tjejmiddag och en febrig dotter...

När jag höll på laga mat till tjejmiddagen ringde P och sa att Thea har feber. Hon kom till mig som det var tänkt, så nu har jag nyss mejlat min chef att det blir vab i stället för semester i morgon... Tråkigt m sjukstuga igen. Hoppas hon är någorlunda pigg i morgon kväll så vi kan gå åtminstone en liten sväng på brasan...
Hur som helst hade jag ju tjejmiddag och det blev god mat. Bjöd på Rättikagratäng och kyckling i gräddragonsås. Gott, och det tyckte tjejerna också, som aldrig hade ätit Rättikagratäng förut. Till efterrätt gjorde jag "cheesecake i glas" som inte blev helt lyckad. Inget fel på smaken, men den blev för lös i konsistensen och inte alls lika fin som originalbilden på nätet... När middagen var slut och de hade åkt hem erbjöd sig gulligaste Edvin att diska!!! (Har fel på diskmaskinen för tillfället) Ja vad säger man?? Goa unge!





Inga kommentarer: