Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 30 april 2013

Bilprovningen

Äntligen är golfen färdigbesiktigad och klar! Har nyss varit på bilprovningen och fått ett godkänt protokoll i min hand! Härligt. Däremot talade killen om för mig att den läcker olja och att jag borde kolla upp det. Suck... Jag vet att Erik har sagt att det är ett par "småfel" som Jocke kan laga åt mig vid tillfälle men som ej är nåt panikartat, men jag vet inte om det är just det felet de sett. Måste kolla upp det. Nåja, känns i alla fall skönt att besiktningen är helt klar för i år!
Thea hade ingen feber när hon vaknade, men en hiskelig huvudvärk, så hon fick då en Ipren. Får se när den går ur kroppen om febern återkommit eller ej. Hon hoppas så att vi ska kunna gå en sväng till majbrasan i kväll...Det hoppas jag också för hennes skull, även om jag själv gärna hade sluppit undan, fryser så hiskeligt varje gång, även fast jag klär mig som jag ska till Sibirien...;-)
Äntligen bara "tuta och köra"...=)

Inga kommentarer: