Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 15 april 2013

Minus, minus, minus...

Japp, ett rejält MINUS på vågen i morse! Med andra ord...veckans högväxel har givit fiiiiint resultat och jag är SÅ glad över det! Nu är det "bara" att kämpa vidare med motion och tråkiga äggfrukostar...:-/
Nog om det... Kompade en timme från jobbet idag för att hinna hem och "greja" lite innan syster yster kommer. Barnen vet inget än, Thea bara undrar varför vi ska äta middag senare än vanligt idag? :-) Vad överraskade de ska bli...! Tror att Madde dessutom kommer med (lite sena) julklappar till dom, så det blir nog en rolig kväll på många vis! Vi ska äta nån kasslergratäng till middag som jag inte har gjort förut, och sen har jag lyxat till det och gjort Lakritspannacotta tills i kväll!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad duktig du har varit. Jag har oxå en sån där tråkig platå när inget händer på vågen, verkligen störigt. Kul att det lönade sig att härda ut för dig, grattis :-)

//Mia

Christina sa...

Grattis till viktminskningen!!! Du kämpar verkligen bra!

Catarina sa...

Tack till er! :-)