Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 19 april 2013

Inte såå dålig syn...!!?

Ja inte vet jag... Men enl optikern var mitt synfel så litet att jag inte nödvändigtvis behöver ha glasögon. Han tyckte att jag skulle gå hem och fundera. Annars rekommenderade han mig att kolla igen om ett år! Och självklart... Om jag inte absolut måste ha glasögon så slipper jag givetvis gärna den kostnaden! Konstigt ändå att jag upplevt det lilla synfelet som "värre" än vad det tydligen är... Och när jag fick prova att titta med de glas jag i så fall ska ha så såg jag en stor skillnad på håll. Svårt att veta hur jag ska göra, men det lutar åt att det blir som han rekommenderade annars. Jag kollar upp det igen om nåt år.
Gick en snabbsväng på stan sen o köpte ett par jeans åt Edvin. Han är snart byxlös annars stackarn!
Idag vaknade jag upp med världens halsont! Inte kul, hoppas det ger sig, för jag har inga som helst planer på nån förkylning nu.
Jonathan ringde mig på jobbet i morse, helt förstörd. Konserten de skulle på i Stockholm i morgon är inställd, sångaren i bandet har influensa! Hur kul är det på en skala? Inte kul alls, så som de har längtat, grabbarna som skulle iväg! Nu åker de ändå, men får hitta på nåt annat att göra. Tråkigt...:-(

Inga kommentarer: