Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 18 april 2013

Regn, rusk och strålande sol

I stort sett hela dagen har det blåst och regnat. Riktigt tråkväder! Nu på kvällskvisten är det dock riktigt soligt och fint! Slutade halv fyra idag och när jag kom hem hade vi äääntligen fått kallelsen med tid för operation för Edvin- På måndag! Snacka om snabba ryck när det väl kom! Så på måndag blir det VAB för mig för att åka med Edvin till Sundsvalls sjukhus.
Har hunnit med att åka på Ica och handla inför helgen också. Skönt att ha det gjort! När jag kom hem fr affären hade jag lust att promenera. Ringde Ann men hon var inte hemma. Då hände det otippade. Jag tog mig en joggingtur! Men...jag står fast vid att det måste vara det tråkigaste man kan göra i motionsväg så jag vet egentligen inte varför jag gjorde det!? Nåja, jag har rört på mig i alla fall, och svettig blev jag, så jag är nöjd. Fast det gick inte snabbt och det var inte särskilt långt. Men dock motion.
I morgon har jag underbar kort-fredag! Härligt!

4 kommentarer:

Gradinskan sa...

Bra jobbat!! Det är inte farten som är det viktiga :) Nästa gång kommer det att kännas bättre.

Catarina sa...

Tackar för pepp! :-)

Cecilia sa...

Haha jag har också alltid tyckt att springa var tråkigt men på sista tiden får jag ett ryck rätt ofta när jag promenerar att bara springa! Jag kommer heller inte så långt eller så fort men jag tänker att det är bättre än att bara gå ändå.

Catarina sa...

Jo visst är det bra så klart...:-)