Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 4 april 2013

Tröttast i stan

Den här veckan har varit riktigt jobbig och jag är glad att den snart är slut. Känner mig supertrött, förvirrad och allmänt vimsig! Avslutar dessutom veckan med en stängning på jobbet...:-/ Jag klagar INTE, eftersom jag har tur att bara behöva stänga en gång var nionde fredag, MEN... i alla fall...
Det positiva med veckan är att solen fortsätter skina, hur hade jag annars känt mig denna vecka kan man undra...? Positiva sak två är ju att bilen återkommit! :-) Och just därför ska vi ut på en liten tur nu...till Ica! Om ett dygn är det fredag kväll. Så himla skönt! :-)

2 kommentarer:

Carina sa...

Jag stänger varannan fredag och öppnar varannan. Tycker det funkar bra för mig. Visst att det blir sent varannan fredag från jobbet men jag har ju stora barn hemma som sköter sig själva. Tycker om stängningarna faktiskt. En fördel är att jag inte börjar förrän 9:00, vilket är skönt då jag är morgontrött och sen tycker jag man får bra kvalitetstid med de barn som är kvar sent på förskolan. Tycker om att vara själv med barnen då jag kan lägga all fokus på dem istf att det ska dyka upp andra göromål som det ofta gör under dagtid då det är full barngrupp och då all personal är på plats.
Men alla är vi olika och det. Öppningar däremot är inte min grej riktigt. Morgontrött som jag är och dessutom har vi många tidiga barn så det är inte en lugn start på dagen. Kan ha upp till 12 barn före 06:15 så det blir inte så mycket mer än att ta mot barn den första tiden innan nästa personal kommer klockan 6:30. När jag sen slutar 13:30 (vilket många tycker är skönt att få en ledig eftermiddag) är jag så trött så jag får sällan något vettigt gjort hemma.
Fast det är klart. Jag vill inte stänga varje dag. Tycker om att ha ett varierande schema :)

Catarina sa...

Jag menade som sagt inte att klaga eftersom jag stänger väldigt sällan! Men visst är man olika...Jag skulle lätt kunna öppna varje dag utan problem! Vi öppnar dock 6.30 och har inte så många som ni. Det har bara varit lite mycket denna vecka som gjort mig trött, och huvudvärk på det! Jag har ett superschema som jag är jättenöjd med verkligen!