Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 25 april 2013

Så här sent brukar jag inte vara vaken...

Oj vad klockan är mycket...och jag känner mig inte så trött, fast jag har varit suuupertrött hela dagen förut...misstänker att jag är "övertrött" nu...
En dag som började med tråkiga händelser i vår lilla stad. Ett fruktansvärt mord, mitt i centrum i morse. Dessutom precis utanför den restaurang vi var och åt på igår kväll...usch! Det har skakat hela stan och det har inte pratats om annat, vare sig på jobbet eller i media eller nån annan stans, så himla otäckt!!!!
När jag kommit hem från jobbet och stod mitt i matlagning ringde Erik och sa att Jocke kunde ta min bil om jag körde dit den NU (för reparation av de två felen som framkom på besiktningen). Så jag drog undan kastrullen från spisen och körde iväg med Golfen till fantastiska Jocke! Då var klockan kanske ca 17.45. När klockan var 19.15 ringde Jocke och sa att bilen var klar och att jag kunde hämta den igen! Så nu är den fixad, så på tisdag tänker jag åka in på ombesiktning med den! Det var då otroligt snabbt jobbat måste jag säga, jag hade räknat med att bli utan bil åtminstone till efter helgen nån gång. Härligt härligt!
Igår öppnade äntligen Willys i Härnöhallens gamla lokaler! Så skönt med en affär på närmare håll igen! Jag svängde in där en snabbis idag bara för att kolla in hur det såg ut. Blir nog bra bara man lär sig hitta, som alltid i nya butiker.
I morgon är det fredag, fredag, freeeeedag hela dagen lång!!!! Så underbart, skönt, härligt.....och så ser jag fram emot lördag då det förhoppningsvis blir utgång!

2 kommentarer:

Fangoria sa...

Ja usch vad otäckt med mordet, stackars människa. Och vad skönt med fredag, sjukt eller ej! =)
Hoppas din helg blir fin!

Catarina sa...

Tack Hanna, och det samma till er. Hoppas barnen är piggare!