Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 26 april 2013

Är jag blind?

7 maj har vi fått en ny operationstid för Edvin. Snabba ryck, vilket är positivt åtminstone. I måndags när vi var på sjukhuset kom vi överens med doktorn om att han ska bli sövd.
I kallelsen som kom nu står det ingenstans om någon narkos, vilket jag tycker är märkligt eftersom jag har hört att man ska fasta om man ska sövas. Eftersom jag inte vill att Edvin ska behöva bli besviken en gång till så ringde jag för säkerhets skull alldeles nyss dit för att kontrollera att allt stämmer. Jag sa som det var, att vi bestämt att han ska sövas, men att det inte står någonstans! Kvinnan i luren loggade in på datorn och bekräftade att det stämde..."ja, det står här att han ska sövas!" När jag sa att det inte står någonstans om att han ska sövas eller fasta tyckte hon det lät så konstigt att hon sa att jag måste ta med mig papperen till operationen så de får se vad som blivit fel! Det är ju som ett dåligt skämt! Om jag nu inte hade ringt och kollat så har alltså Edvin ätit frukost som vanligt den morgonen och då förmodligen blivit nekad narkos. Då har det inte blivit någon operation då heller! Vad är det för muppar som jobbar där egentligen?!? Törs man lämna Edvin i deras händer?!? Känner mig inte särskilt trygg måste jag erkänna! Ser ni att det står något om narkos/fasta någonstans? Är jag blind? Ett papper om lokalbedövning medföljde dock, men det papperet skickas alltid ut enl kvinnan i luren.





2 kommentarer:

Christina sa...

Ja tyvärr så måste man kolla allt själv nu mera att allt stämmer. Men hur många tänker på det?

Catarina sa...

Inte alla... Det är riktigt bedrövligt!