Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 28 april 2013

Förberedelser för tjejmiddag

Idag har jag fixat lite inför morgondagens tjejmiddag, kan inte skriva vad, eftersom risken finns att de som ska komma läser...;-) Men jag har i alla fall tillagat en del av middagen, eftersom jag annars inte kommer att hinna i morgon. Jag ska även förbereda en del av efterrätten- en efterrätt jag själv aldrig har provat= riskfyllt...;-) Hoppas den blir bra! Städningen har det inte blivit nåt av med alls. Har varit för lat helt enkelt.
I morgon har vi planeringsdag på jobbet. De andra har beställt paj till lunchen. Jag hade tänkt åka och köpa nåt annat, men sen kom jag på att jag kunde göra en egen paj till middag idag, så kan jag ju också äta paj till lunch! Så nu har jag nyss gjort en Bacon och purjolökspaj som blev jättegod! På tisdag har jag tagit en semesterdag och onsdag är ju en röd dag, så det blir en riktig kortvecka! Underbart!



2 kommentarer:

Fangoria sa...

Mysig vecka framför dig då! =) Skönt med kortvecka!

Catarina sa...

Ja jättehärligt! :-)