Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 21 april 2013

Efterskottskalas

Strålande väder! Ann och Alex har varit här och gratulerat Thea i efterskott. Hon fick ett jättefint armband som hon blev så glad över.
Idag har jag lagt in Newbody-beställningen för Theas ridklubb. Krångligt, tycker jag. Eller själva beställandet  är väl inte så svårt, men jag gillar INTE det där med att man ska samla in pengar från de som beställt. Tänk så mycket enklare det vore om var och en som beställer fick sätta in pengarna till ridskolan. Det jag är mest rädd för är att folk inte ska betala i tid så jag måste lägga ut pengar... Dessutom vet jag inte om tanken är att man ska betala när man hämtar sakerna, eller om det ska betalas in efteråt. Lite luddigt är det allt. Så nu hoppas jag att jag snart får lite mer info om det. Har mejlat kontaktpersonen och frågat.
Idag ska Thea få gå till P och A en dag tidigare. (Egentligen i morgon). Känns bäst så eftersom vi åker så tidigt till Sundsvalls sjukhus med Edvin i morgon bitti. Hoppas det går bra i morgon nu. Sen har jag ju ingen aning om vad som händer efteråt. Kommer han att få ont så han måste vara hemma från skolan en dag till? Jag har liksom ingen som helst aning och det är mycket dålig info med kallelsen. Det står inget om han kommer att bli sövd, eller om det blir lokalbedövning...Jag har ingen aning om det heller! Tråkigt när man inte kan förbereda honom exakt på vad som kommer att hända. Man tycker att de kan informera lite bättre när det är barn det gäller. Nåja, huvudsaken det blir gjort. Som det är just nu så har han så vansinnigt ont att han gruvar sig för att gå på toaletten. Inte ens "morgonkissandet" gör han direkt, utan han drar sig så länge han kan innan. Han tycker själv att det ska bli skönt att få det avklarat, även om det så klart är lite gruvsamt.
Nu är det dags att börja med maten. Barnen hade ett önskemål om "Pitabröd med kyckling", så det ska dom få. Själv ska jag göra en Caesarsallad. Mums mums.

Inga kommentarer: