Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 22 april 2013

Kropp i chock?

Idag när vi var i Sundsvall ville Edvin äta lunch på Mc Donalds. Sagt och gjort och jag slog på stort och åt en meny med hamburgare, strips o hela faderullan! Efter det började jag som väntat få ont i magen och gick och beklagade mig. När vi satt på bussen hem började jag må illa och sen har det fortsatt så till o från hela eftermiddagen. För ca en halvtimme sen fick jag springa på toan och kräkas!!!! Bläh, bläh, bläääääh!!! :-(
Så även fast jag själv är ganska säker på att det är maten så törs jag inte chansa på att jobba i morgon, speciellt inte eftersom jag dessutom öppnar. Så nu har jag ringt o ordnat vikarie- igen. Suck... Magsjuka har jag inte haft sen jag var tolv år, så det är högst osannolikt att det är det...MEN...Vill inte ta några onödiga risker. Urk för kräks.

2 kommentarer:

Fangoria sa...

Usch stackare!! Hoppas det inte är magsjuka du åkt på, men jag tror som dig, var nog maten du reagerade på.
Herregud vad dåligt att ni inte fick mer info om vad sjukhusbesöket gällde...Tycker överlag att det så ofta nu är dålig info på papper och inför operationer m.m., och att vid läkarbesök osv. så stressas det igenom med dåliga kontroller överlag, man känner sig mest besvärlig. =( Vi var på läkarbesök med Tiril förra veckan också och visste faktiskt inte i förväg vad det gällde, trodde först det var nån 3-årskoll men det var för hennes förkylningshosta som M påtalat vid tidigare besök...virrigt då vi inte ens uppfattat att hon skulle få kolla upp det och inget stod på papperet... Jaja inte lika illa som för er idag då, men jag hoppas att det går fort med operationstiden och att ni får utförlig info, stackars Edvin!

Catarina sa...

Tack, ja nog är det lite virrigt alls, håller helt o hållet med!