Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 1 april 2013

Och solen fortsätter lysa!

Det har varit sol flera dagar i rad, det är helt otroligt! Började dagen med en 7,5 km promenad, så himla skönt! Sen ringde jag E och tiggde skjuts till affären. Handlade för hela veckan, har ju fortf ingen aning om när jag får tillbaka bilen. Idag kommer barnen. Som vanligt så känns det som att det är extra länge sen jag träffade dom bara för att jag själv varit borta några dagar. Fast det är lika länge sen som vanligt egentligen! Det blev en hel del fusk med maten i helgen, åt en massa godis och Janssons frestelse till exempel. Skillnaden nu motför förr är att jag återgår till "banan" sen. Hade det varit innan lchf-tiden hade jag fortsatt "ätandet" dag efter dag utan hejd, men nu fixar jag faktiskt ett snedsteg och att sen återgå till ordningen. Känner mig nöjd och stolt över det. Dock kan jag inte fuska med allt samtidigt för då får jag så ont i magen....(Lärdom sen Nyårsafton!). Idag blir det Tacopaj a'la lchf och guacamole till middag. Mums!

2 kommentarer:

Fangoria sa...

Vilken härlig påsk du verkar ha haft! =)
Hoppas att du får tillbaka bilen snart, förstår att det blir jobbigt att vara utan, speciellt när det är så långt till närmaste livsmedelsaffär här i stan, tur att det ska ändras inom kort! =)

Catarina sa...

Ja nu längtar jag jättemycket till Willys öppnar! Hoppas ni också haft det bra i påsk!