Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 17 juli 2010

Ytterligare en dag i solstolen

Har legat som en död sill i solstolen ute på gården idag. Så skönt. Låg även en stund på en luftmadrass i poolen, men det blev för kallt om rumpan efter en stund...;-) Undrar om det finns fler som njuter så av att bara vara HEMMA som jag gör. Alla tjatar och frågar innan man går på semester vad man ska göra när man är ledig...? Men jag älskar att vara hemma. Göra ingenting. Har inga krav alls. Och jag njuter av det. Sen låter man nog som världens tråkigaste efter semestern när man ska berätta om "allt man har gjort", men det struntar jag i.
Thea slog världsrekord i morse och sov till kvart i elva! Ändå har hon varit trött idag, sviter av gårdagens sena kväll. Men det var det värt. Nu på eftermiddagen har vi grillat. Det är så gott, alltid.
Vi hade en massa goda tillbehör....såser och sallad, salsa.....mums...
...Och hela familjen var samlade samtidigt. Det är ju inte alltid nu för tiden när man börjar ha stora barn, alltid brukar någon av dom vara på vift någonstans...
Sist men inte mist åt vi efterrätt, Triumfs glass Blåbär o vanilj. Nu är vi alla i matkoma.


1 kommentar:

Christina sa...

Vad härligt det ser ut!!!