Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 16 juli 2010

Fredag kväll

Förstår inte att hela två veckor av min semester har gått redan! Fast det har varit två underbara veckor, så denna semester kommer jag aldrig att klaga på! Hoppas det blir två fina veckor till!
Idag var det moln på himlen när jag vaknade och det såg ut som det skulle bli regn. Bestämde mig för att städa skafferiet, vilket inte gjordes sist i går om jag säger så. Ångrar att jag inte knäppte före och efter-bilder. Vilken förvandling! Slängde 2 stora ica-kassar med skräp, och hittade en massa saker som vi inte visste att vi hade! Tänk vad bra det blir bara man tar tag i det! Sen for Patric till insamlingen med all sortering...glas och papper o sånt. Det ledde till att även tvättstugan fick sig ett lyft! Blev genast mycket bättre plats där! När vi gjort allt detta gassade solen igen, och molnen var som bortblåst! Det blev ännu en sommardag! Nu är det kväll och Ann och Mats kommer snart på besök. Blir nog ett glas vin eller två ute i kvällssolen! Ha en skön helg!

Inga kommentarer: