Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 28 juli 2010

Ångest

Ja, jag har riktig ångest över att semestern snart är slut.... Usch vad jobbigt det känns! Nåja.... Idag skulle jag och Thea hem till Maria för Maria skulle klippa Thea som hon alltid brukar. Vi hade bestämt att vi skulle höras när vi vaknade i morse och bestämma en tid. När jag vaknade hade jag fått ett sms från Maria. Hennes pappa hade dött i natt så hon var alldeles i chock. Stackars, stackars Maria, jag har tänkt på henne hela dagen! =( Usch vad livet kan förändras snabbt!
Hur som helst gick jag och Thea ner på stan och klippte hennes lugg hos frissan i stället, eftersom hon inte såg nåt för den var så lång. Så nu är det gjort!
Jag har börjat mitt nya liv idag igen. För vilken gång i ordningen kan man undra?? Men nu är det ett nödläge. Åt kyckling och sallad till middag och det var gott. Promenerade som sagt ner till stan, men det var inte i sån rask takt eftersom Thea var med. Jag skulle behöva ut och röra på mig mer. Ska försöka få ut mig själv på en liten runda i kväll. Bara en liten sväng är väl bättre än ingen.
Nu ser det ut som det ska börja regna när som helst ute. Tråk.

Inga kommentarer: